Uusi tuoteluettelomme! Katso tuoteluettelomme! Uusi kookosljy esitteemme!

Tässä uusimmat tuotteemme:
kylmäpuristetut mausteöljyt!

Kaikki mausteöljyt ovat luomulaatuisia, kahvi-manteli ja chiliöljy sen lisäksi vielä Naturland-luokiteltuja.

Kuukauden tuote

Saksanpähkinä

Tarjoamme 200 g saksanpähkinäpussin hinnasta -15 % toukokuun loppuun asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Tilaa täältä tai soita meille 0456778677.

Saksanpähkinä sisältää runsaasti hivenaineita ja antioksidantteja sekä omega 3 –rasvahappoja, tulehdusta estäviä polyfenoleita ja proteiinia. Antioksidantteja on lähes kaksinkertainen määrä muihin pähkinöihin verrattuna ja ne ovat myös vaikutukseltaan tehokkaampia. Saksanpähkinästä saa myös mm. seleeniä, rautaa, kaliumia, E- ja B1-vitamiinia.

Runsaan hivenainepitoisuutensa ansiosta saksanpähkinä on erinomainen lisä ruokavalioon, sillä vain muutama pähkinä päivässä täyttää jo hyvin kehon hivenainevarastoja ja antaa aivoille tarvittavaa ravintoa.

 100 g saksanpähkinää sisältää

energiaa

649

Kcal

rasvaa

62,5

g

proteiinia

14,42

g

hiilihydraattia

4,4

g

kuitua

5,8

g

 

Saksanpähkinää voi käyttää esim. salaatin joukossa, tuorepuuron aineksena, leivonnaisten koristeluun, jäätelön ja hedelmäsalaatin kanssa. Luomusaksanpähkinä on tuntumaltaan ja maultaan erinomainen.

 

Herkullinen ja ravitseva välipala tai jälkiruoka kahdelle:

omena

appelsiini

banaani

saksanpähkinöitä

manteliöljyä

Kuori ja pilko hedelmät pieniksi paloiksi. Jaa hedelmänpalat kahteen jälkiruokakulhoon. Lisää päälle manteliöljyä ja muutama saksanpähkinä. Nauti.


MANTELIJAUHOTARJOUS

Meillä on menossa päivät 30.5.16 erästä täysrasvaista luomumantelijauhoa 500g pusseissa ja tarjoamme tätä laadukasta espanjalaista Bioterra-jauhoa nyt todella edullisesti.

Tyhjennämme varaston MAINITUSTA ERÄSTÄ huippuedullisesti: 

yksi pussi kympillä, kaksi 16:lla  ja kolme pussia 22:lla eurolla.

Tilaukset: 045-677 8677 tai info@kookosravinto.fi


Kylmäpuristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy sekä kokoydinöljy, luomu, Fair for life & Naturland Saatavana 1 litran purkissa. Kokoydinöljy myös 0,5 litran lasipurkkissa. Suurenna kuva klikkaamalla.
Kylmäpuristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy sekä kokoydinöljy, luomu, Fair for life & Naturland Saatavana 1 litran purkissa. Kokoydinöljy myös 0,5 litran lasipurkkissa. Suurenna kuva klikkaamalla.

Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy, Fair for life & Naturland, 1 litran lasipurkissa

Koko ytimestä puristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy,
Fair for life & Naturland, 1 litran ja 0,5 litran lasipurkissa

- makunystyröitä hivelevän maun takana seisoo tyytyväinen, työlleen omistautunut viljelijä

Lumivalkoisen, erityisen pehmeän ja hyvänmakuisen kylmäpuristetun luomuneitsytkookosöljyn juuret ovat tarkkaan valvottujen luonnonmukaisten kookospähkinäviljelmien rikkaassa maaperässä Sri Lankassa. Reilun kaupan öljymme ensiluokkaisen laadun ja parhaimman rasvahappokoostumksen takeena on kolminkertainen sertifiointi (BIO, Fair for life, Naturland) sekä öljyn kylmäpuristaminen tuoreista kookospähkinöistä. Näin kaikki arvokkaat ainesosat säilyvät öljyssä.

Kookospähkinän koko ytimestä puristettu neitsytkookosöljymme sisältää vielä runsaammin  antioksidantteja, fytosteroleja ym. sillä puristukseen on otettu mukaan kookospähkinän valkoista hedelmälihaa ympäröivä ohut ruskea kuori. Maku on edelleen puhdas ja raikas!

Lue lisää kokoydinkookosöljystä.

Fair for life neitsytkookosöljyn tuotannossa sitoudutaan:

Sinä voit vaikuttaa

Valitessasi Fair for life neitsytkookosöljyn saat vielä enemmän kuin erittäin laadukkaan ja reilun kaupan ehdoin tuotetun luomukookosöljyn, sillä sen tuotannossa otetaan huomioon myös kestävän kehityksen periaatteet. Vain pieni osa Sri Lankassa tuotettavista kookospähkinöistä tuotetaan luonnonmukaisesti ja luontoa kunnioittaen.  Tämän takaa Naturland-sertifikaatti. Naturland-järjestöön kuuluvat viljelijät ja jalostajat noudattavat työssään erittäin tarkkoja luomustandardeja, jotka ovat tarkempia kuin EU-luomudirektiivin vaatimukset. Naturland-järjestön standardien perusajatuksina ovat kokonaisvaltainen lähestymistapa, kestävä hoito, luonnon ja ilmaston suojelu käytännön toimilla, maaperän, ilman ja veden puhtauden säilyttäminen sekä kuluttajan suojelu.

 

Sosiaalisen vastuun ja reilun kaupan sertifioinnin saaneet tuottajat ja valmistajat takaavat, että heidän toimintansa on reilua ja turvallista kaikille työntekijöille ja viljelijöille. Kuluttajana sinä voit vaikuttaa ostamalla näitä sertifioituja tuotteita.

Fair for Life Social & FairTrade Certification -sertifiointi takaa, että tuotteet on tuotettu reilusti ja kestävän kehityksen mukaisesti kaikilla seuraavilla tavoilla:

Sosiaaliset näkökohdat

 • kaikissa tuotantovaiheissa työntekijöillä on perusoikeudet ja heitä kohdellaan hyvin
 • ei lapsityövoimaa, pakkotyötä tai syrjintää
 • turvalliset työolot, ei terveysriskejä
 • työntekijöille maksetaan kunnollista palkkaa, heidän työaikansa ovat kohtuulliset ja heillä on vähintään perussosiaaliturva
 • työntekijöillä on oikeus järjestäytyä, jotta he voivat neuvotella itselleen paremmat työolot ja ilmaista huolenaiheensa
 • jos tuottajina ovat pienviljelijät, heillä on sanavaltaa järjestössään ja he saavat kohtuullisen hinnan tuotteistaan.

Reilu kauppa & sosiaalinen kehitys

 • pitkäaikaiset kauppasuhteet, reilut hinnat, liikekumppanien keskinäinen tuki
 • reilun kaupan palkkio sijoitetaan suoraan sosiaalisiin yhteisöhankkeisiin viljelijöiden ja työntekijöiden hyväksi

Ympäristönäkökohdat

Kaikkien sertifioitujen yritysten on täytettävä kokonaisvaltaiset ympäristövaatimukset.

Jäljitettävyys ja avoimuus

Sertifioidut tuotteet voidaan jäljittää kaikissa vaiheissa.

 

Lue lisää Fair for life neitsytkookosöljystä

Katso kuvasarja yhteistyöprojektista Sri Lankassa

Neitsytkookosöljy, luomu.
Pakkauskoot: 1 litran lasipurkki,
1 litran muovipurkki, 0,5 litran lasipurkki ja 0,25 litran lasipurkki.
Suurenna kuvaa klikkaamalla.
Neitsytkookosöljy, luomu. Pakkauskoot: 1 litran lasipurkki, 1 litran muovipurkki, 0,5 litran lasipurkki ja 0,25 litran lasipurkki. Suurenna kuvaa klikkaamalla.

Fair for life neitsytkookosöljy sekä BIO-sertifioitu neitsytkookosöljy ovat korkealaatuisia ja käyttötavoiltaan monipuolisia kylmäpuristettuja neitsytkookosöljyjä

 • Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljyjä ei ole raffinoitu, valkaistu, hajustettu eikä kovetettu
 • kylmäpuristettu tuoreista kookospähkinöistä
 • neitsytkookosöljyt ovat monipuolisia öljyjä jotka sopivat niin ruoanvalmistukseen, ihonhoitoon, kuntoilijan energiatankkaukseen kuin vahvistamaan ja ylläpitämään yleisterveyttä sekä tukemaan painonhallintaa.
  Lue lisää…

 

 

15.5.2016
Ruokaisa pastasalaatti
Helppo ruoka vaativaankin makuun. Vatsa tulee taatusti täyteen. Katso täältä...

Lue lisää

30.3.2016
Noutomahdollisuus
Muistathan, että meiltä on myös mahdollista noutaa tuotteita sopimuksen...

Lue lisää

Tilaa tuotteita
Tilaa tuotteita
Uusi tuoteluettelomme!

Mielikin tukku Oy | info@kookosravinto.fi | www.kookosravinto.fi | Y-tunnus: 2686260-2 | 045-677 8677