Uusi tuoteluettelomme! Katso tuoteluettelomme! Uusi kookosljy esitteemme!

Tässä uusimmat tuotteemme:
kylmäpuristetut mausteöljyt!

Kaikki mausteöljyt ovat luomulaatuisia, kahvi-manteli ja chiliöljy sen lisäksi vielä Naturland-luokiteltuja.

MANTELIJAUHOTARJOUS

Meillä on menossa päivät 30.5.16 erästä täysrasvaista luomumantelijauhoa 500g pusseissa ja tarjoamme tätä laadukasta espanjalaista Bioterra-jauhoa nyt todella edullisesti.

Tyhjennämme varaston MAINITUSTA ERÄSTÄ huippuedullisesti: 

yksi pussi kympillä, kaksi 16:lla  ja kolme pussia 22:lla eurolla.

Tilaukset: 045-677 8677 tai info@kookosravinto.fi


Kuukauden tuote

Kahvi-manteliöljy

Tarjoamme -15 % kahvi-manteliöljyn hinnasta maaliskuun loppuun asti tai niin kauan kuin erää riittää. Tilaa täältä tai soita meille 0456778677.

Kahvi-manteliöljy valmistetaan kylmäpuristamalla korkealaatuisia makeita luomumanteleita ja luomukahvipapuja.  Luomuna mantelit ja kahvipavut saavat kasvaa ravinnerikkaassa maassa, jolloin niiden aromitkin rikastuvat. Öljyssä yhdistyvät mantelin A- ja E-vitamiini kahvin upeisiin aromeihin.

100 g kahvi-manteliöljyä sisältää

energiaa

900

Kcal

rasvaa

100

g

tyydyttyneitä rasvahappoja

6,7

g

kertatyydyttymättömiä rasvahappoja

76,1

g

monityydyttymättömiä rasvahappoja

(omega-3 ja omega-6)

17,2

g

Yhdistelmästä syntyy väistämättä täyteläinen maku ja öljy, jota voi käyttää mm. leivonnaisten, kermavaahdon ja jälkiruokien maustamiseen ja makeisiin dippeihin. Kahvi-manteliöljy on loistava makuaine suklaan valmistuksessa. Suklaavaahto tai marjarahka saavat herkullisen kahvin vivahteen, josta myös kahvia juomattomat pitävät.

Kahvi-manteliöljy on loistava kulinaarinen lisä myös lampaanlihan seurana. Öljyä kannattaa lurauttaa valmiin paistiviipaleen päälle lautaselle tai kastikkeen joukkoon. Näin luomukahvi-manteliöljy kruunaa esim. pääsiäispöydässä sekä pää- että jälkiruoan.

Katso herkulliset ohjeet: alla lammaspaisti, täällä kahvi-saksanpähkinäkakku.

Lammaspaisti

(8 annosta)

2 – 3 kg lampaan paistia

2 tl suolaa

mustapippuria

3 valkosipulin kynttä

rosmariinia 

Sekoita suolaan mausteet ja hiero paisti seoksella kauttaaltaan. Halkaise valkosipulin kynnet, tee veitsenkärjellä viiltoja paistiin ja työnnä kynnet paistin sisään.

Pane paisti uunipannuun ja pistä paistomittari sen lihaisimpaan osaan. Paista 175-asteisessa uunissa n. 1½ tuntia tai niin kauan, että sisälämpötila on kohonnut 70°:een (ruusunpunerva) tai 75°:een, jolloin liha on kypsää. Ota paisti uunista ja kääri folioon lihalaudalle 15 minuutiksi ennen viipalointia.

Tarjoa lisäksi esim. yrttiriisiä, papuja ja porkkanoita. Kaada paistiviipaleen päälle kahvi-manteliöljyä, kun se on valmiina annoksena lautasella.


Kylmäpuristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy sekä kokoydinöljy, luomu, Fair for life & Naturland Saatavana 1 litran purkissa. Kokoydinöljy myös 0,5 litran lasipurkkissa. Suurenna kuva klikkaamalla.
Kylmäpuristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy sekä kokoydinöljy, luomu, Fair for life & Naturland Saatavana 1 litran purkissa. Kokoydinöljy myös 0,5 litran lasipurkkissa. Suurenna kuva klikkaamalla.

Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy, Fair for life & Naturland, 1 litran lasipurkissa

Koko ytimestä puristettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy,
Fair for life & Naturland, 1 litran ja 0,5 litran lasipurkissa

- makunystyröitä hivelevän maun takana seisoo tyytyväinen, työlleen omistautunut viljelijä

Lumivalkoisen, erityisen pehmeän ja hyvänmakuisen kylmäpuristetun luomuneitsytkookosöljyn juuret ovat tarkkaan valvottujen luonnonmukaisten kookospähkinäviljelmien rikkaassa maaperässä Sri Lankassa. Reilun kaupan öljymme ensiluokkaisen laadun ja parhaimman rasvahappokoostumksen takeena on kolminkertainen sertifiointi (BIO, Fair for life, Naturland) sekä öljyn kylmäpuristaminen tuoreista kookospähkinöistä. Näin kaikki arvokkaat ainesosat säilyvät öljyssä.

Kookospähkinän koko ytimestä puristettu neitsytkookosöljymme sisältää vielä runsaammin  antioksidantteja, fytosteroleja ym. sillä puristukseen on otettu mukaan kookospähkinän valkoista hedelmälihaa ympäröivä ohut ruskea kuori. Maku on edelleen puhdas ja raikas!

Lue lisää kokoydinkookosöljystä.

Fair for life neitsytkookosöljyn tuotannossa sitoudutaan:

Sinä voit vaikuttaa

Valitessasi Fair for life neitsytkookosöljyn saat vielä enemmän kuin erittäin laadukkaan ja reilun kaupan ehdoin tuotetun luomukookosöljyn, sillä sen tuotannossa otetaan huomioon myös kestävän kehityksen periaatteet. Vain pieni osa Sri Lankassa tuotettavista kookospähkinöistä tuotetaan luonnonmukaisesti ja luontoa kunnioittaen.  Tämän takaa Naturland-sertifikaatti. Naturland-järjestöön kuuluvat viljelijät ja jalostajat noudattavat työssään erittäin tarkkoja luomustandardeja, jotka ovat tarkempia kuin EU-luomudirektiivin vaatimukset. Naturland-järjestön standardien perusajatuksina ovat kokonaisvaltainen lähestymistapa, kestävä hoito, luonnon ja ilmaston suojelu käytännön toimilla, maaperän, ilman ja veden puhtauden säilyttäminen sekä kuluttajan suojelu.

 

Sosiaalisen vastuun ja reilun kaupan sertifioinnin saaneet tuottajat ja valmistajat takaavat, että heidän toimintansa on reilua ja turvallista kaikille työntekijöille ja viljelijöille. Kuluttajana sinä voit vaikuttaa ostamalla näitä sertifioituja tuotteita.

Fair for Life Social & FairTrade Certification -sertifiointi takaa, että tuotteet on tuotettu reilusti ja kestävän kehityksen mukaisesti kaikilla seuraavilla tavoilla:

Sosiaaliset näkökohdat

 • kaikissa tuotantovaiheissa työntekijöillä on perusoikeudet ja heitä kohdellaan hyvin
 • ei lapsityövoimaa, pakkotyötä tai syrjintää
 • turvalliset työolot, ei terveysriskejä
 • työntekijöille maksetaan kunnollista palkkaa, heidän työaikansa ovat kohtuulliset ja heillä on vähintään perussosiaaliturva
 • työntekijöillä on oikeus järjestäytyä, jotta he voivat neuvotella itselleen paremmat työolot ja ilmaista huolenaiheensa
 • jos tuottajina ovat pienviljelijät, heillä on sanavaltaa järjestössään ja he saavat kohtuullisen hinnan tuotteistaan.

Reilu kauppa & sosiaalinen kehitys

 • pitkäaikaiset kauppasuhteet, reilut hinnat, liikekumppanien keskinäinen tuki
 • reilun kaupan palkkio sijoitetaan suoraan sosiaalisiin yhteisöhankkeisiin viljelijöiden ja työntekijöiden hyväksi

Ympäristönäkökohdat

Kaikkien sertifioitujen yritysten on täytettävä kokonaisvaltaiset ympäristövaatimukset.

Jäljitettävyys ja avoimuus

Sertifioidut tuotteet voidaan jäljittää kaikissa vaiheissa.

 

Lue lisää Fair for life neitsytkookosöljystä

Katso kuvasarja yhteistyöprojektista Sri Lankassa

Neitsytkookosöljy, luomu.
Pakkauskoot: 1 litran lasipurkki,
1 litran muovipurkki, 0,5 litran lasipurkki ja 0,25 litran lasipurkki.
Suurenna kuvaa klikkaamalla.
Neitsytkookosöljy, luomu. Pakkauskoot: 1 litran lasipurkki, 1 litran muovipurkki, 0,5 litran lasipurkki ja 0,25 litran lasipurkki. Suurenna kuvaa klikkaamalla.

Fair for life neitsytkookosöljy sekä BIO-sertifioitu neitsytkookosöljy ovat korkealaatuisia ja käyttötavoiltaan monipuolisia kylmäpuristettuja neitsytkookosöljyjä

 • Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljyjä ei ole raffinoitu, valkaistu, hajustettu eikä kovetettu
 • kylmäpuristettu tuoreista kookospähkinöistä
 • neitsytkookosöljyt ovat monipuolisia öljyjä jotka sopivat niin ruoanvalmistukseen, ihonhoitoon, kuntoilijan energiatankkaukseen kuin vahvistamaan ja ylläpitämään yleisterveyttä sekä tukemaan painonhallintaa.
  Lue lisää…

 

 

30.3.2016
Noutomahdollisuus
Muistathan, että meiltä on myös mahdollista noutaa tuotteita sopimuksen...

Lue lisää

30.3.2016
Avoimet ovet 14.4.2016
Mielikin tukku oy pitää AVOIMET OVET to 14.4.2016. Tervetuloa ostoksille...

Lue lisää

Tilaa tuotteita
Tilaa tuotteita
Uusi tuoteluettelomme!

Mielikin tukku Oy | info@kookosravinto.fi | www.kookosravinto.fi | Y-tunnus: 2686260-2 | 045-677 8677